Μεσοθεραπεία PRP έτους

  *1 βασική θεραπεία με 3 επαναληπτικές θεραπείες συντήρησης:

    1η επίσκεψη: βασική θεραπεία 

    2η επίσκεψη: 2 μήνες μετά

    3η επίσκεψη: 3 μήνες μετά 

    4η επίσεψη: 4 μήνες μετά 

Τί είναι η μεσοθεραπεία PRP;

Η μεσοθεραπεία PRP είναι μια πρωτοπόρα μέθοδος, η εφαρμογή της οποίας κερδίζει το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο έδαφος σε πολλές ιατρικές ειδικότητες. Βάση για την έναρξη της μεσοθεραπείας – PRP, αποτελεί η αιμοληψία και, εν συνεχεία, η ειδική φυγοκέντρηση του αίματος.

Πως διενεργείται η μεσοθεραπεία PRP;

Πραγματοποιείται λήψη αίματος από τον ίδιο, στο οποίο γίνεται φυγοκέντρηση και μέτρηση των αιμοπεταλίων. Ακολουθεί σχολαστικός καθαρισμός της περιοχής που είναι προς θεραπεία και τέλος, η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, η οποία θα πρέπει να παραμείνει για περίπου 30 λεπτά στην περιοχή.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία του αίματος, αυτό μεταφέρεται αμέσως μετά την αιμοληψία σε ειδικά σωληνάρια με αντιπηκτικό, γίνεται φυγοκέντρηση με ειδικούς τρόπους και σε ειδικούς χρόνους, ώστε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη συμπύκνωση αιμοπεταλίων στο πλάσμα, ακολουθεί ο διαχωρισμός του πλάσματος από το ίζημα των κυττάρων. Προαιρετικά, μπορεί να γίνει λήψη και της λεπτής στιβάδας των λευκών αιμοσφαιρίων, η οποία επίσης περιέχει αιμοπετάλια.

Θεραπεία με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας PRP

Το PRP αποτελεί μια θεραπεία εξαιρετικά αποτελεσματική κατά της αντιγήρανσης κι έναν φυσικό τρόπο αναζωογόνησης του δέρματος με πολύ σημαντικά αποτελέσματα στη βελτίωση των ρυτίδων στο πρόσωπο, στα χέρια, στο ντεκολτέ, των λεπτών ρυτίδων και των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, στη βελτίωση των κηλίδων, των ουλών, των ραγάδων και της κυτταρίτιδας, στην ανάπλαση και αναζωογόνηση περιοχών του σώματος ενώ, επίσης, βοηθάει σημαντικά στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης.

* Κατόπιν ραντεβού με οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσει ο εξεταζόμενος.

* Απαραίτητο ιατρικό ιστορικό.

*Πληροφορίες στο Διαγνωστικό κέντρο BioMediGen στο τηλέφωνο 2810 244766.

We use cookies to give you the best experience.