Νομός Αττικής

Σωκράτους 16 & Σοφ. Βενιζέλου Γωνία Χαλάνδρι

 1. Μικροβιολογικό
  • Αιματολογικό 
  • Βιοχημικό
  • Ανοσολογικό
  • Ορμονολογικό
 2. SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)
 3. Παθολογικό
 4. Αγγειοχειρουργικό
 5. Γυναικολογικό
 6. Ενδοκρινολογικό – Διαβητολογικό
 7. Διατροφής & Διαιτολογίας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή  07:00 – 21:00
Σάββατο  08:00 – 14:00

Τηλέφωνο. 2102203001
Κινητό. 6936697955

Μικροβιολογικό

Διενεργούνται κάθε είδους μικροβιολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες βιολογικών υγρών. Οι εξετάσεις αυτές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου. Το προσωπικό των Διαγνωστικών μας Κέντρων (Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι, Νοσηλευτές, Τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, Παρασκευαστές), είναι άρτια καταρτισμένο και με υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο στις αιμοληψίες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη όσο και στην άριστη χρήση των αναλυτών και των αντιδραστηρίων τους.

 • Αιματολογικό

Το Αιματολογικό Τμήμα εκτελεί εξετάσεις που αφορούν καλοήθη και κακοήθη αιματολογικά νοσήματα καθώς και εξετάσεις αιμορραγικού ελέγχου.

 • Ανοσολογικό

Διενεργούν επίσης ένα ευρύ φάσμα ανοσολογικών δοκιμασιών που καλύπτει τους τομείς της ανοσοχημείας, ανοσοκυτταρολογίας, αυτοανοσίας και ιστοσυμβατότητας με σκοπό την διερεύνηση των νοσημάτων, τον έλεγχο της πορείας της νόσου και την διαχείριση της θεραπείας.

 • Ορμονολογικό

Οι ορμονολογικές εξετάσεις αφορούν σε μετρήσεις ορμονών, και χρησιμεύουν στον έλεγχο ενδοκρινών αδένων και παθήσεων που σχετίζονται με αυτούς.

SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)

Από την έναρξη της πανδημίας, τα Διαγνωστικά κέντρα BioMediGen βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορονοϊού SARS-Cov-2 με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Παθολογικό

Το Παθολογικό Τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με σκοπό την ακριβή διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών , με σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας διαθέτοντας άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο.

Αγγειοχειρουργικό

Το Αγγειοχειρουργικό-Αγγειολογικό τμήμα,παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διάγνωση και αντιμετώπιση νόσων του αγγειακού συστήματος. Απευθύνεται σε ασθενείς με προβλήματα αγγείων, όπως αγγειακή ανεπάρκεια, αγγειακές ανωμαλίες, ανευρύσματα αιμοφόρων αγγείων, αγγειακή θρόμβωση και άλλες παθήσεις του αγγειακού συστήματος και ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα καρδιάς, καθώς συχνά η αγγειακή πάθηση συνδέεται με την καρδιακή λειτουργία.

Γυναικολογικό

Το Γυναικολογικό τμήμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα παροχής εξειδικευμένων ολοκληρωμένων γυναικολογικών υπηρεσιών . Απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών (εφηβεία, παραγωγική, εμμηνόπαυση, κύηση) και περιλαμβάνει εξετάσεις ρουτίνας, διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές επεμβάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ατομικές ανησυχίες της κάθε ασθενούς.

Ενδοκρινολογικό – Διαβητολογικό 

Το Ενδοκρινολογικό – Διαβητολογικό τμήμα, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη πρόληψη, διερεύνηση και αντιμετώπιση ενδοκρινολογικών και μεταβολικών παθήσεων.

Απευθύνεται, σε ασθενείς με προβλήματα των ενδοκρινών αδένων και μεταβολικά νοσήματα. Σε συνεργασία με τα διαγνωστικά και μικροβιολογικά τμήματα των κέντρων BioMediGen, δίνεται η δυνατότητα για άμεση διενέργεια εξετάσεων και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων για ταχεία αντιμετώπιση τόσο οξέων όσο και χρόνιων ενδοκρινικών παθήσεων. 

 Διατροφής & Διαιτολογίας

Το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen αναλαμβάνει τη διατροφική καθοδήγηση και υιοθέτηση σωστών διατροφικών προτύπων για όλους όσους στοχεύουν στην προαγωγή της καλής υγείας του οργανισμού τους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Βρείτε μας στον χάρτη

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ AED Plus

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen με σεβασμό προς τον άνθρωπο και σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, διαθέτουν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητά του.

Οι συγκεκριμένοι απινιδωτές, είναι σχεδιασμένοι για να χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άμεση ιατρική βοήθεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε πολίτη ηλικίας άνω των 12 ετών που έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), δηλαδή, χρήση του αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή και της τεχνητής αναπνοής. Το προσωπικό των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen είναι ενημερωμένο και εκπαιδευμένο για την χρήση των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών μέσα από σεμινάρια επιμόρφωσης.

Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας, είναι στην διάθεσή τόσο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας όσο και κάθε πολίτη για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού.

Τεστ Κοπώσεως

Η δοκιμασία κόπωσης ή αλλιώς test κοπώσεως αποτελεί μία αναίμακτη και γρήγορη διαδικασία που συνδράμει στην διάγνωση της στεφανιαίας νόσου. Η εξέταση γίνεται σε κυλιόμενο τάπητα, δηλαδή ο εξεταζόμενος υποβάλλεται σε έλεγχο σωματικής άσκησης υπό συνεχή ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εξέτασης και στο τέλος της.

Καρδιολογικό
We use cookies to give you the best experience.