Νομός Ηρακλείου

Γ. Παπανδρέου 52

 1. Μικροβιολογικό
  • Αιματολογικό 
  • Βιοχημικό
  • Ανοσολογικό
  • Ορμονολογικό
 2. SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)
 3. Παθολογικό
 4. Γαστρεντερολογικό
 5. Ωτορινολαρυγγικό
 6. Απεικονίσεων
  • Υπερήχων
  • Οστικής Πυκνότητας
  • Ακτινογραφιών
 7.  Νευρολογικό
 8.  Ορθοπεδικό – Οστεοπόρωσης [Εξειδικευμένο]
 9. Ψυχολογίας – Παιδοψυχολογίας
 10. Πλαστικής Χειρουργικής

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 – 21:00
Σάββατο 08:00 – 14:00
Τηλέφωνο. 2810 244766
Κινητό. 6936163513

Μικροβιολογικό

Διενεργούνται κάθε είδους μικροβιολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες βιολογικών υγρών. Οι εξετάσεις αυτές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου. Το προσωπικό των Διαγνωστικών μας Κέντρων (Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι, Νοσηλευτές, Τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, Παρασκευαστές), είναι άρτια καταρτισμένο και με υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο στις αιμοληψίες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη όσο και στην άριστη χρήση των αναλυτών και των αντιδραστηρίων τους.

 • Αιματολογικό

Το Αιματολογικό Τμήμα εκτελεί εξετάσεις που αφορούν καλοήθη και κακοήθη αιματολογικά νοσήματα καθώς και εξετάσεις αιμορραγικού ελέγχου.

 • Ανοσολογικό

Διενεργούν επίσης ένα ευρύ φάσμα ανοσολογικών δοκιμασιών που καλύπτει τους τομείς της ανοσοχημείας, ανοσοκυτταρολογίας, αυτοανοσίας και ιστοσυμβατότητας με σκοπό την διερεύνηση των νοσημάτων, τον έλεγχο της πορείας της νόσου και την διαχείριση της θεραπείας.

 • Ορμονολογικό

Οι ορμονολογικές εξετάσεις αφορούν σε μετρήσεις ορμονών, και χρησιμεύουν στον έλεγχο ενδοκρινών αδένων και παθήσεων που σχετίζονται με αυτούς.

SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)

Από την έναρξη της πανδημίας, τα Διαγνωστικά κέντρα BioMediGen βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορονοϊού SARS-Cov-2 με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

Παθολογικό

Το Παθολογικό τμήμα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τα διαγνωστικά και μικροβιολογικά τμήματα των κέντρων BioMediGen, για άμεση διενέργεια εξετάσεων και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων για ταχεία αντιμετώπιση απλών, σύνθετων, οξέων και χρόνιων νοσημάτων.

Γαστρεντερολογικό

Το Γαστρεντερολογικό τμήμα ,διερευνά νοσήματα  που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα . Διενεργεί την  παραγωγή υπερηχοτομογραφικών εικόνων των τοιχωμάτων του γαστρεντερικού σωλήνα, του ήπατος, του σπληνός, του παγκρέατος, της χοληδόχου κύστεως, των χοληφόρων καθώς και λεμφαδένων. Περιλαμβάνει κλινική εκτίμηση, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις και πιθανά ενδοσκόπηση του ανώτερου  και κατωτέρου πεπτικού σωλήνα  με σκοπό την θεραπευτική  αντιμετώπιση.  

Ωτορινολαρυγγικό

Το Ωτορυνολαρυγγικό τμήμα , μπορεί να διαγνώσει κληρονομικές και επίκτητες παθήσεις και λοιμώξεις κεφαλής και τραχήλου, κάθε αιτιολογίας. Παρέχει κλινική διάγνωση και προσέγγιση σε παθήσεις και διαταραχές όσφρησης, γεύσης, κατάποσης, ομιλίας, αναπνοής και ακοής με τη χρήση ειδικών διαγνωστικών, πιστοποιημένων μηχανημάτων.
 

Απεικονίσεων

 • Υπερήχων

Με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών για κάθε εξέταση υπερηγραφήματος. Αυτή η απεικονιστική μέθοδος εξέτασης αποτελεί αξιόπιστο εργαλείο που καθιστά την εξέταση ανώδυνη για τον ασθενή με σκοπό την πρόληψη και την διάγνωση παθολογικών καταστάσεων.

 • Οστικής Πυκνότητας
Η μέτρηση οστικής πυκνότητας είναι μια μη επεμβατική μέθοδος προκειμένου να υπολογιστεί η μάζα και η πυκνότητα των οστών. Αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, τόσο για την αξιόπιστη διάγνωση, όσο και για την έγκαιρη πρόβλεψη εμφάνισης οστεοπόρωσης. Επί της ουσίας, όσο χαμηλότερη οστική πυκνότητα διαθέτει ένα άτομο, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ενός πιθανού κατάγματος.
 
Στα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen, η μέτρηση της οστικής πυκνότητας διενεργείται με την πλέον αξιόπιστη μέθοδο DXA (Dual energy X-ray Absorsiometry) στο υπερσύγχρονο μηχάνημα STRATOS DR, ώστε να υπολογιστεί η μάζα του οστού στο ισχίο και στη σπονδυλική στήλη. Τα αποτελέσματα αφού αξιολογηθούν από την επιστημονικά υπεύθυνη ακτινολόγου του απεικονιστικού τμήματος των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen, προσδιορίζουν την κατάσταση του εξεταζόμενου ατόμου, άμεσα και αξιόπιστα.
 
Νευρολογικό
Το Νευρολογικό τμήμα, διενεργεί όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και θεραπείες για την αποτελεσματική διάγνωση και αντιμετώπιση του συνόλου των νευρολογικών παθήσεων.
Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχάνημα για διενέργεια νευρογραφήματος, ηλεκτρομυογραφήματος και προκλητών δυναμικών.
 
Ορθοπεδικό – Οστεοπόρωσης [Εξειδικευμένο]
Το τμήμα Οστεοπόρωσης ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας για την οστεοπόρωση, επικεντρώνοντας σε διάφορες πτυχές. Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας, ο εργαστηριακός και αιματολογικός έλεγχος για τον μεταβολισμό των οστών, καθώς και ο γονιδιακός προληπτικός έλεγχος, αποτελούν βασικά στοιχεία. Με τη χρήση στοχευμένης θεραπείας με γονιδιακό έλεγχο, ακτινολογικού ελέγχου οστεοπόρωσης, φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης, το τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση και τη θεραπεία της οστεοπόρωσης. Διατροφικές και διαιτολογικές συμβουλές συμπληρώνουν το πλαίσιο φροντίδας, ενισχύοντας την υγεία των οστών.
 

Ψυχολογίας – Παιδοψυχολογίας

Παρεχέται συμβουλευτική υποστήριξη σε ενήλικες με γενικευμένο άγχος, αγχώδεις διαταραχές, κρίσεις πανικού, φοβίες, κατάθλιψη, μοναξιά/απομόνωση, θέματα αυτοεκτίμησης/εικόνας εαυτού, θέματα οικογενειακών και διαπροσωπικών σχέσεων, θυμό/επιθετική συμπεριφορά και διαζύγιο.

Με γνώριμες για το παιδί τεχνικές, όπως το παιχνίδι, η ζωγραφική, οι ιστορίες, τα παραμύθια κ.α., η Παιδοψυχολόγος δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του παιδιού!

Πλαστικής Χειρουργικής

Αντικείμενο της Πλαστικής Χειρουργικής είναι η αποκατάσταση/βελτίωση μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε υπάρχουν από την γέννηση μας ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, ασθένειας και ηλικιακής φθοράς. Σκοπός της Αισθητικής  Χειρουργικής αποτελεί η βελτίωση της εμφάνισης και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του ατόμου, ενώ μέσω της Επανορθωτικής  Χειρουργικής έχουμε ως στόχο να βελτιώσουμε την λειτουργικότητα και ποιότητα ζωής των ασθενών μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Βρείτε μας στον χάρτη

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ AED Plus

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen με σεβασμό προς τον άνθρωπο και σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, διαθέτουν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητά του.

Οι συγκεκριμένοι απινιδωτές, είναι σχεδιασμένοι για να χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άμεση ιατρική βοήθεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε πολίτη ηλικίας άνω των 12 ετών που έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), δηλαδή, χρήση του αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή και της τεχνητής αναπνοής. Το προσωπικό των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen είναι ενημερωμένο και εκπαιδευμένο για την χρήση των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών μέσα από σεμινάρια επιμόρφωσης.

Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας, είναι στην διάθεσή τόσο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας όσο και κάθε πολίτη για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού.

Τεστ Κοπώσεως

Η δοκιμασία κόπωσης ή αλλιώς test κοπώσεως αποτελεί μία αναίμακτη και γρήγορη διαδικασία που συνδράμει στην διάγνωση της στεφανιαίας νόσου. Η εξέταση γίνεται σε κυλιόμενο τάπητα, δηλαδή ο εξεταζόμενος υποβάλλεται σε έλεγχο σωματικής άσκησης υπό συνεχή ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εξέτασης και στο τέλος της.

Καρδιολογικό
We use cookies to give you the best experience.