Νομός Ηρακλείου

Παπαναστασίου 3 & 10

 1. Μικροβιολογικό
  • Αιματολογικό 
  • Βιοχημικό
  • Ανοσολογικό
  • Ορμονολογικό
 2. SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)
 3. Παθολογικό
 4. Μοριακής & Γενετικής Βιολογίας
 5. Απεικονίσεων
  • Υπερήχων
  • Οστικής Πυκνότητας
  • Ακτινογραφιών
 6. Καρδιολογικό – Καρδιοθωρακοχειρουργικό
 7. Οφθαλμολογικό
 8. Ορθοπεδικό
 9. Διαιτολογικό – Διατροφολογικό
 10. Υπεριδρωσίας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 – 21:00
Σάββατο 08:00 – 14:00

Τηλέφωνο. 2811 810469-70
Κινητό. 6980607820

Μικροβιολογικό

Διενεργούνται κάθε είδους μικροβιολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες βιολογικών υγρών. Οι εξετάσεις αυτές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου. Το προσωπικό των Διαγνωστικών μας Κέντρων (Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι, Νοσηλευτές, Τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, Παρασκευαστές), είναι άρτια καταρτισμένο και με υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο στις αιμοληψίες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη όσο και στην άριστη χρήση των αναλυτών και των αντιδραστηρίων τους.

 • Αιματολογικό

Το Αιματολογικό Τμήμα εκτελεί εξετάσεις που αφορούν καλοήθη και κακοήθη αιματολογικά νοσήματα καθώς και εξετάσεις αιμορραγικού ελέγχου.

 • Ανοσολογικό

Διενεργούν επίσης ένα ευρύ φάσμα ανοσολογικών δοκιμασιών που καλύπτει τους τομείς της ανοσοχημείας, ανοσοκυτταρολογίας, αυτοανοσίας και ιστοσυμβατότητας με σκοπό την διερεύνηση των νοσημάτων, τον έλεγχο της πορείας της νόσου και την διαχείριση της θεραπείας.

 • Ορμονολογικό

Οι ορμονολογικές εξετάσεις αφορούν σε μετρήσεις ορμονών, και χρησιμεύουν στον έλεγχο ενδοκρινών αδένων και παθήσεων που σχετίζονται με αυτούς.


SARS-CoV-2 (Rapid Test, Τεστ Αντισωμάτων)

Από την έναρξη της πανδημίας, τα Διαγνωστικά κέντρα BioMediGen βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορονοϊού SARS-Cov-2 με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Παθολογικό

Το Παθολογικό τμήμα έχει ως αντικείμενο την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ενήλικων ασθενών, με σκοπό την άμεση διενέργεια εξετάσεων καθώς και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων για ταχεία αντιμετώπιση απλών, σύνθετων, οξέων και χρόνιων νοσημάτων.


Απεικονίσεων

 • Υπερήχων

Με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών για κάθε εξέταση υπερηγραφήματος. Αυτή η απεικονιστική μέθοδος εξέτασης αποτελεί αξιόπιστο εργαλείο που καθιστά την εξέταση ανώδυνη για τον ασθενή με σκοπό την πρόληψη και την διάγνωση παθολογικών καταστάσεων.


 • Οστικής Πυκνότητας
Η μέτρηση οστικής πυκνότητας είναι μια μη επεμβατική μέθοδος προκειμένου να υπολογιστεί η μάζα και η πυκνότητα των οστών. Αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, τόσο για την αξιόπιστη διάγνωση, όσο και για την έγκαιρη πρόβλεψη εμφάνισης οστεοπόρωσης. Επί της ουσίας, όσο χαμηλότερη οστική πυκνότητα διαθέτει ένα άτομο, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ενός πιθανού κατάγματος.

Στα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen, η μέτρηση της οστικής πυκνότητας διενεργείται με την πλέον αξιόπιστη μέθοδο DXA (Dual energy X-ray Absorsiometry) στο υπερσύγχρονο μηχάνημα STRATOS DR, ώστε να υπολογιστεί η μάζα του οστού στο ισχίο και στη σπονδυλική στήλη. Τα αποτελέσματα αφού αξιολογηθούν από την επιστημονικά υπεύθυνη ακτινολόγου του απεικονιστικού τμήματος των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen, προσδιορίζουν την κατάσταση του εξεταζόμενου ατόμου, άμεσα και αξιόπιστα.


Μοριακής & Γενετικής Βιολογίας

Η ανάπτυξη των μοριακών αναλύσεων έχει συνεισφέρει σημαντικά στην έγκαιρη διάγνωση, στην αποτελεσματική πρόληψη και στην επιλογή εξατομικευμένης θεραπευτικής στρατηγικής. Η μοριακή διάγνωση καλύπτει ένα εύρος εξετάσεων, όπως η ταυτοποίηση παθογόνων μικροοργανισμών, ο προγεννητικός έλεγχος, η διερεύνηση της υπογονιμότητας καθώς και η εκτίμηση του κινδύνου εμφάνισης κληρονομούμενων ασθενειών.


Καρδιολογικό – Καρδιοθωρακοχειρουργικό

Το Καρδιολογικό τμήμα εκτελεί πλήρη καρδιολογικά διαγνωστικά προγράμματα και παρέχει αιμοδυναμικές πληροφορίες της καρδιακής λειτουργίας τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά με προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές, μέσω εξειδικευμένων μηχανημάτων,  που προσφέρουν απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας της καρδιάς.


Οφθαλμολογικό

Στο Οφθαλμολογικό τμήμα πραγματοποιεί πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο με εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα μηχανήματα, για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των οφθαλμικών παθήσεων που δίνουν τη δυνατότητα για την παροχή της καλύτερης και πιο αποτελεσματικής θεραπείας.


Διατροφής & Διαιτολογίας

Το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen αναλαμβάνει τη διατροφική καθοδήγηση και υιοθέτηση σωστών διατροφικών προτύπων για όλους όσους στοχεύουν στην προαγωγή της καλής υγείας του οργανισμού τους.


Υπεριδρωσίας

Το τμήμα Υπεριδρωσίας εξετάζει και διαγνώσκει μία παθολογική ενοχλητική κατάσταση, η οποία δύναται να έχει για τον ασθενή σημαντικές δυσμενείς ψυχολογικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές επιπτώσεις.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Βρείτε μας στον χάρτη

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ AED Plus

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen με σεβασμό προς τον άνθρωπο και σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, διαθέτουν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητά του.

Οι συγκεκριμένοι απινιδωτές, είναι σχεδιασμένοι για να χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άμεση ιατρική βοήθεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε πολίτη ηλικίας άνω των 12 ετών που έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), δηλαδή, χρήση του αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή και της τεχνητής αναπνοής. Το προσωπικό των Διαγνωστικών Κέντρων BioMediGen είναι ενημερωμένο και εκπαιδευμένο για την χρήση των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών μέσα από σεμινάρια επιμόρφωσης.

Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας, είναι στην διάθεσή τόσο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας όσο και κάθε πολίτη για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού.

Τεστ Κοπώσεως

Η δοκιμασία κόπωσης ή αλλιώς test κοπώσεως αποτελεί μία αναίμακτη και γρήγορη διαδικασία που συνδράμει στην διάγνωση της στεφανιαίας νόσου. Η εξέταση γίνεται σε κυλιόμενο τάπητα, δηλαδή ο εξεταζόμενος υποβάλλεται σε έλεγχο σωματικής άσκησης υπό συνεχή ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εξέτασης και στο τέλος της.

Καρδιολογικό
We use cookies to give you the best experience.