Διατροφή και υγιές δέρμα

Οι κηλίδες, το ξηρό και φολιδοειδές δέρμα αλλά και τα εξανθήματα είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες όταν δεν εντάξουμε στην ζωή μας την σωστή διατροφή.


Όταν ακούσει κάποιος την λέξη διατροφή, συνήθως το μυαλό του πηγαίνει στα κιλά. Στην πραγματικότητα όμως, η διατροφή είναι ο σημαντικότερος καθρέφτης του δέρματος μας καθώς η έλλειψη ενυδάτωσης και η κακή διατροφή αποτυπώνεται στις βλάβες του δέρματος. Όταν το δέρμα μας αφυδατώνεται γίνεται τραχύ και ξηρό με αποτέλεσμα να χάνει την λάμψη του και την ικανότητά του να προστατεύει από αλλεργίες, φλεγμονές και ερεθισμούς. Οι απαραίτητες βιταμίνες A,C,E,B2 κτλ συμβάλουν στην σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος των κέντρων BIOMEDIGEN είναι στην διάθεση σας για όλες τις σωστές, επιστημονικές οδηγίες και συμβουλές. Κάθε οργανισμός σε κάθε ηλικία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Με εκτίμηση,

Σπανάκη Δέσποινα

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Παπαναστασίου 3,τηλ. 2811810469-70

Author avatar
admin
https://biomedigen.gr
We use cookies to give you the best experience.