Ο ιός της γρίπης Η1Ν1

Τι είναι ο ιός της γρίπης Η1Ν1;
Ο ιός της γρίπης Η1Ν1, αποτελεί μία νέα μορφή γρίπης των τελευταίων χρόνων η οποία
περιλαμβάνει γονίδια από τον ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στρες, κάπνισμα, διατροφή και φυσική άσκηση στην εφηβεία

Η εφηβεία αποτελεί μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής. Αποτελεί μία ευάλωτη περίοδο καθώς τότε εμφανίζονται τα υψηλότερα ποσοστά σε λάθος συνήθειες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ανακούφισης, ευχαρίστησης και φυσικής ανταμοιβής όμως στην πραγματικότητα, οδηγούν σε επαναλαμβανόμενο στρες και μείωση της ικανότητας αυτοπροστασίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen καλωσορίζουν στην οικογένειά τους ένα ακόμη σύγχρονο, φιλικό και άρτια εξοπλισμένο Διαγνωστικό Κέντρο στην  οδό Παπαναστασίου 3 στο Ηράκλειο Κρήτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι η επεμβατική καρδιολογία;

Με τον όρο “επεμβατική Καρδιολογία” εννοούμε την αιματηρή προσπέλαση του ασθενούς μέσω καθετηριασμού περιφερικών αγγείων που οδηγούν στην καρδιά. Σκοπό έχει τόσο τη διάγνωση, όσο και τη θεραπεία καρδιακής νόσου. Η επεμβατική Καρδιολογία είναι υποειδικότητα της Καρδιολογίας. Αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς και ταχεία εξελισσόμενους τομείς της σύγχρονης Ιατρικής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεσοθεραπεία – PRP

Mία πρωτοπόρα μέθοδος η εφαρμογή της οποίας αποκτά το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο έδαφος σε πολλές ιατρικές ειδικότητες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφία από τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους, ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ένα πρόγραμμα υποτροφιών για να μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά νέους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέσα από τις σπουδές τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η διακοπή καπνίσματος το καλύτερο φάρμακο για την καρδιά

«Καπνίζετε, αν θέλετε να μην πάθετε καρκίνο».  «Τα ελληνικά σιγαρέττα δεν προκαλούν καρκίνο». Δημοσιεύματα σε αθηναϊκές εφημερίδες το 1954 και το 1955 επιχειρούσαν να απενοχοποιήσουν το κάπνισμα που έφερνε έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων στις καπνοβιομηχανίες. Δεκαετίες αργότερα, μέχρι και σήμερα, αμέτρητες μελέτες αποδεικνύουν ότι το τσιγάρο είναι καταστροφικό για την υγεία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BIOMEDIGEN πάντα πρωτοπόρα!

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BIOMEDIGEN, πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της πρόληψης και διάγνωσης της υγείας του άνδρα και της  γυναίκας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια νέα , πρότυπη εξέταση που αφορά την κατάσταση γονιμότητας ενός άνδρα σε σχέση με παράγοντες που δύναται, ως επί το πλείστον, να αναστραφούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ