Στρες και καρδιά


Επιστημονικές έρευνες έφεραν στην επιφάνεια μηχανισμούς με τους οποίους η ενεργοποίηση του στρες, οδηγεί σε ασθένειες.
Distres, δηλαδή δυσπροσαρμοστικό στρες, το οποίο τροφοδοτεί νοσογόνους μηχανισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξετάσεις Κοροναϊού


1)Μοριακός έλεγχος PCR.
Ανίχνευση του αντιγόνου, δηλαδή του γενετικού υλικού του ιού (RNA) στο εξεταζόμενο δείγμα (ρινοφαρυγγικό). Τεχνική με υψηλή  ευαισθησία (ανιχνεύει ακόμα και πολύ χαμηλά επίπεδα γενετικού υλικού) και ικανότητα έγκαιρης διάγνωσης (ανίχνευση σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή της μόλυνσης). Η εξέταση θα πρέπει να γίνεται σε ειδικά εργαστήρια, με εξειδικευμένο προσωπικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο τύπου


Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, θα ήθελαν να ενημερώσουν όλους τους συμπολίτες μας για την έως τώρα πορεία των αποτελεσμάτων στους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί στα Διαγνωστικά μας Κέντρα για τον κορωναϊό Covid-19 .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο τύπου

Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας απέναντι σε όλους τους συμπολίτες
μας, ενημερώνουμε πως από αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου προχωράμε σε τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας μας προκειμένου να βρεθούμε ξανά, ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Στόχος μας, είναι να διατηρήσουμε το σύνολο του προσωπικού μας «μάχιμο» στις δύσκολες εβδομάδες που ακολουθούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου

Ως Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους ασθενείς και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα το σύνολο των περιστατικών και να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περι….ΙΩΝ

80%των γνωστών ιωσεων που προκαλούν γρίπη στον άνθρωπο, έχουν μεταδοθεί από ζώα. Επίσης οι άνθρωποι μεταδίδουν ιούς στα ζώα και εκείνα μας τους επιστρέφουν τους ίδιους η άλλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ιός της γρίπης Η1Ν1

Τι είναι ο ιός της γρίπης Η1Ν1;
Ο ιός της γρίπης Η1Ν1, αποτελεί μία νέα μορφή γρίπης των τελευταίων χρόνων η οποία
περιλαμβάνει γονίδια από τον ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στρες, κάπνισμα, διατροφή και φυσική άσκηση στην εφηβεία

Η εφηβεία αποτελεί μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής. Αποτελεί μία ευάλωτη περίοδο καθώς τότε εμφανίζονται τα υψηλότερα ποσοστά σε λάθος συνήθειες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ανακούφισης, ευχαρίστησης και φυσικής ανταμοιβής όμως στην πραγματικότητα, οδηγούν σε επαναλαμβανόμενο στρες και μείωση της ικανότητας αυτοπροστασίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen καλωσορίζουν στην οικογένειά τους ένα ακόμη σύγχρονο, φιλικό και άρτια εξοπλισμένο Διαγνωστικό Κέντρο στην  οδό Παπαναστασίου 3 στο Ηράκλειο Κρήτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ