Τα Διαγνωστικά Κέντρα BIOMEDIGEN πάντα πρωτοπόρα!

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BIOMEDIGEN, πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της πρόληψης και διάγνωσης της υγείας του άνδρα και της  γυναίκας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια νέα , πρότυπη εξέταση που αφορά την κατάσταση γονιμότητας ενός άνδρα σε σχέση με παράγοντες που δύναται, ως επί το πλείστον, να αναστραφούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο νέος αναλυτής οξειδωαναγωγικού δυναμικού σπέρματος (ORP) MiOXSYS στα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen

Στα πλαίσια της διαρκούς μας εξέλιξης και της απόλυτης εναρμόνισης με οποιαδήποτε νέα μέθοδο σχετική με το αντικείμενο των εργασιών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στα Κέντρα μας το MiOXSYS System, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τον ήδη υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕνημέρωσηΑπό 01/11/2018 και εξής, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΕΟΠΥΥ, τα παραπεμπτικά εξετάσεων θα εκτελούνται εντός τριών εβδομάδων (21 ημέρες) από την ημέρα της συνταγογράφησης αντί του ενός μήνα (30 ημέρες) που ίσχυε μέχρι τις 31/10/2018. Η αλλαγή αυτή αφορά τα παραπεμπτικά που εκτελούνται σε ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΄Eτσι θα σώσετε τη καρδιά σας!

Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29/09), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) προτείνει 5 βήματα που θα προστατεύσουν την καρδιά σας.
του Γεωργίου Κοχιαδάκη,

Κάθε χρόνο, 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν πρόωρα από καρδιαγγειακές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των οξέων εμφραγμάτων του μυοκαρδίου και των εγκεφαλικών επεισοδίων. Μέχρι το 2030 ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέλθει στα 23 εκατομμύρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεώρηση κάρτα υγείας αθλητή

OI ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με το άνοιγμα των σχολείων, έρχονται στην επιφάνεια τα ερωτήματα των γονέων: «Γιατρέ τα παιδιά μου θα κάνουν γυμναστική στο σχολείο ή θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Μπορούν, είναι ασφαλή; Ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις που χρειάζονται;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιστολή

                                                               
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ BIOMEDIGEN

Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. Επικ.: 2810 230340 – 6972124259

ΠΡΟΣ:

1)Πρόεδρο ΚΕΔΕ κ. Πατούλη Γεώργιο

2)Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου κ. Μπουρνούς Ευάγγελο

3)Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψινάκη Ηλία

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαύρη σκιά στο καλοκαίρι μας, οι πνιγμοί…

Το απέραντο γαλάζιο, που κυκλώνει τη χώρα μας, την κάνει ζηλευτή και είναι η δύναμή της, που είναι από τα πρώτα φυσικά στοιχεία που αντικρύζουν οι Έλληνες, που ο Όμηρος περιέγραψε με τα πιο όμορφα σύνθετα επίθετα, αυτό το γαλάζιο, δίνει στη ψυχή μας χαρά αλλά, και βαθιά θλίψη, όταν υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας απέναντί του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυνητικές επιδράσεις της αφρικανικής σκόνης στη δημόσια υγεία – Συνιστώμενα προληπτικά μέτρα

Η ιδιαίτερα εκσεσημασμένη μεταφορά σκόνης από την έρημο Σαχάρα προς τον ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα –λόγω της γεωγραφικής της θέσης- την Κρήτη, έχει αποτελέσει πηγή ανησυχίας ως προς τις δυνητικές επιπτώσεις της στη δημόσια υγεία κατά τις τελευταίες ημέρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βασικές Εξετάσεις

Γιατρέ κάθε πότε πρέπει να κάνω έλεγχο;
Αν δεν υπάρχει παθολογική διάγνωση στο ιστορικό σας, μια φόρα το χρόνο, κυρίως μετά την ηλικία των 30 ετών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ουρολοίμωξη

Τι είναι το «φάντασμα» της ουρολοίμωξης;
Είναι η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, χωρίς την εμφάνιση συμπτωμάτων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ