Δελτίο Τύπου

Ως Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους ασθενείς και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα το σύνολο των περιστατικών και να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και αποτελεσματικά την κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Στα πλαίσια αυτά, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1. Από σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου, παρακαλούνται να προσέρχονται στα Διαγνωστικά μας Κέντρα και φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, ΜΟΝΟ επείγοντα περιστατικά και ΜΟΝΟ ύστερα από εντολή του θεράποντα ιατρού.
2. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από σήμερα Τετάρτη, θα αποστέλλονται μόνο μέσω email ή fax.
3. Από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου, και αφού η κατάσταση έχει επαναξιολογηθεί λόγω των διαρκών εξελίξεων με την πανδημία, όλα τα περιστατικά παρακαλούνται να προσέρχονται στο Διαγνωστικό Κέντρο στην οδό Παπαναστασίου 3, το οποίο θα λειτουργεί ως Κέντρο αναφοράς με συνεχές ωράριο. Τα υπόλοιπα Διαγνωστικά μας Κέντρα, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας κατά τις πρωινές ώρες για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο επείγοντα περιστατικά, τα οποία δεν θα είναι σε θέση να μεταβούν στο Κέντρο αναφοράς στη οδό Παπαναστασίου 3.
Σκοπός μας, η συμμετοχή μας με οποιοδήποτε κόστος στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για να βγούμε νικητές στις δύσκολες μέρες που ακολουθούν.
Παράκλησή μας… ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!
Όλα για την υγεία!!!

Με εκτίμηση,
Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen

Search

+