Δελτίο τύπου

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, θα ήθελαν να ενημερώσουν όλους τους συμπολίτες μας για την έως τώρα πορεία των αποτελεσμάτων στους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί στα Διαγνωστικά μας Κέντρα για τον κορωναϊό Covid-19 .
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και την Τρίτη 31 Μαρτίου, διενεργήθηκαν 29 μοριακοί έλεγχοι με PCR, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Όλοι οι έλεγχοι έγιναν κατόπιν εντολής του θεράποντα ιατρού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Όσον αφορά τα «γρήγορα» tests, οι έλεγχοι ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 30 Μαρτίου και μέχρι σήμερα έχουμε διενεργήσει έναν σημαντικό αριθμό εξετάσεων με τα αποτελέσματα να είναι στο σύνολό τους επίσης ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Τέλος, ενημερώνουμε πως από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Απριλίου, στα Διαγνωστικά μας Κέντρα θα ξεκινήσει η διενέργεια της μοριακής εξέτασης για την ταχεία ανίχνευση του αντιγόνου του κορωναϊού Covid-19.
Σκοπός μας , η διακριτική συμμετοχή στον αγώνα κατά του κορωναϊού, βοηθώντας στο δύσκολο έργο με αίσθημα ευθύνης, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης.

Πάντα ένα βήμα μπροστά.

Όλα για την ΥΓΕΊΑ!!!

Search

+